Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat and mushroom quiche
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 29 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Base
-
buckwheat groats soaked overnight80 g
-
garlic cloves to taste (see Tips)1 - 2
-
red onion70 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
carrot cut into quarters90 g
-
celery stalk cut into quarters1
-
walnuts50 g
-
ground coriander1 tbsp
-
Bragg's® liquid aminos (see Tips)1 tbsp
-
sea salt1 pinch
Filling
-
fresh portobello mushrooms cut into slices3
-
tamari2 tbsp
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
garlic cloves to taste (see Tips)1 - 2
-
raw cashew nuts100 g
-
pine nuts80 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)30 g
-
sea salt1 pinch
-
fresh baby spinach leaves50 g
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
rocket to serve100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
531.1 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
1244.3 kJ /
296.3 kcal
Tłuszcz
22.9 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Mixed mushroom burgers
50 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Dairy free tzatziki
24 godz. 5 min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1 godz. 10 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Tomato and lentil dahl
35 min