Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat and mushroom quiche
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 29 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Base
-
buckwheat groats soaked overnight80 g
-
garlic cloves to taste (see Tips)1 - 2
-
red onion70 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
carrot cut into quarters90 g
-
celery stalk cut into quarters1
-
walnuts50 g
-
ground coriander1 tbsp
-
Bragg's® liquid aminos (see Tips)1 tbsp
-
sea salt1 pinch
Filling
-
fresh portobello mushrooms cut into slices3
-
tamari2 tbsp
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
garlic cloves to taste (see Tips)1 - 2
-
raw cashew nuts100 g
-
pine nuts80 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)30 g
-
sea salt1 pinch
-
fresh baby spinach leaves50 g
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
rocket to serve100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
531.1 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
1244.3 kJ /
296.3 kcal
Tłuszcz
22.9 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Eggplant with burghul
55 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min