Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube
- 3 tsp sea salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 130.8 kJ / 31.3 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 728 mg
Alternatywne przepisy
Boiled rice
25 Min
Bolognese sauce
40min
Pasta with tuna
30 Min
Bolognaise sauce for two
20min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
45 Min
Pumpkin soup
30 Min
Cauliflower gratin
1 godz.
Boiled eggs
20min
Sunday lamb roast
1h 55min
Eggs with coconut curry sauce
30 Min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Mixed vegetable mash (purée)
40min