Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 168 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube1000 g
-
sea salt3 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
728 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
130.8 kJ /
31.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Egg Salad Sandwiches
35 min
Macadamia Chocolate Cookies
Brak ocen
Lime and ginger dressing
30 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Delicious lemon pudding
55 min
All-Purpose Meat Rub
5 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Greek cabbage salad
5 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min