Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 168 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube1000 g
-
sea salt3 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
728 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
130.8 kJ /
31.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pears in orange syrup
45 min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 min
Warming turmeric and ginger drink
10 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
No fail mash potato
20 min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10 min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 min
Cheese and bacon scones
35 min
Pistachio and lemon curd cake
1 godz. 15 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Better banana cake
45 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min