Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)

Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 168 godz. 35 min
8 portions

Składniki

  • white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube
    1000 g
  • sea salt
    3 tsp

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 728 mg
Białko 1.6 g
Kalorie 130.8 kJ / 31.3 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...