Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 168 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube1000 g
-
sea salt3 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
728 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
130.8 kJ /
31.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
High protein brownies
20 min
Spicy Chicken with Spiralized Zucchini Noodles
40 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Boulangère potatoes
1 godz. 40 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45 min
Creamed pāua soup
1 godz.
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40 min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 godz. 30 min