Urządzenia i Akcesoria
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Herb Crusted Lamb
-
vegetable oil½ Tbsp
-
unsalted butter plus 20 g soft½ Tbsp
-
racks of lamb (600-700 g in total), thick layer of fat removed1 - 2
-
fine sea salt for seasoning
-
ground black pepper for seasoning
-
bread torn in pieces1 slice
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves5 g
-
fresh thyme leaves only3 - 4 sprigs
-
lemon finely grated zest only1
-
olive oil20 g
-
Dijon mustard1 Tbsp
Pea Purée and Asparagus
-
boiling water500 g
-
frozen peas250 g
-
asparagus woody ends removed350 g
-
double cream30 g
-
unsalted butter soft20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.8 g
Kalorie
1763 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Scallops with pea purée
25 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min