
Urządzenia i Akcesoria
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Herb Crusted Lamb
-
vegetable oil½ Tbsp
-
unsalted butter plus 20 g soft½ Tbsp
-
racks of lamb (600-700 g in total), thick layer of fat removed1 - 2
-
fine sea salt for seasoning
-
ground black pepper for seasoning
-
bread torn in pieces1 slice
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves5 g
-
fresh thyme leaves only3 - 4 sprigs
-
lemon finely grated zest only1
-
olive oil20 g
-
Dijon mustard1 Tbsp
Pea Purée and Asparagus
-
boiling water500 g
-
frozen peas250 g
-
asparagus woody ends removed350 g
-
double cream30 g
-
unsalted butter soft20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
424 kcal /
1763 kJ
Białko
22.8 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Prawn Cocktail
15 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min