Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Herb Crusted Lamb
- ½ Tbsp vegetable oil
- ½ Tbsp unsalted butter, plus 20 g soft
- 1 - 2 racks of lamb (600-700 g in total), thick layer of fat removed
- fine sea salt, for seasoning
- ground black pepper, for seasoning
- 1 slice bread, torn in pieces
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley leaves
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 lemon, finely grated zest only
- 20 g olive oil
- 1 Tbsp Dijon mustard
Pea Purée and Asparagus
- 500 g boiling water
- 250 g frozen peas
- 350 g asparagus, woody ends removed
- 30 g double cream
- 20 g unsalted butter, soft
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1763 kJ / 424 kcal
- Białko
- 22.8 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 30 g
Alternatywne przepisy
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1u. 40min
Béarnaise Sauce
20 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Caesar Salad Dressing
5 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2u. 10min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min