Urządzenia i Akcesoria
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Chimichurri Sauce
-
garlic cloves2
-
shallots50 g
-
fresh coriander10 g
-
fresh parsley10 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar30 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice15 g
Sirloin Steak with New Potatoes
-
water1200 g
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
new potatoes unpeeled, quartered700 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
beef sirloin steaks1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
2008 kJ /
479 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Guacamole
5 min
Patatas Bravas with Chorizo
1 godz. 20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1 godz. 45 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Peppercorn Sauce
30 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min