Urządzenia i Akcesoria
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Chimichurri Sauce
-
garlic cloves2
-
shallots50 g
-
fresh coriander10 g
-
fresh parsley10 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar30 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice15 g
Sirloin Steak with New Potatoes
-
water1200 g
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
new potatoes unpeeled, quartered700 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
beef sirloin steaks1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
2008 kJ /
479 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Peppercorn Sauce
30 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Béarnaise Sauce
20 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Steak au Poivre
20 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Mexican Spare Ribs
50 min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1 godz. 45 min