Urządzenia i Akcesoria
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Slow Cooked Lamb Shoulder
-
vegetable oil25 g
-
lamb shoulder meat, boneless diced750 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
cornflour2 Tbsp
-
1 tsp meat stock paste, homemademeat stock cube (for 0.5 l) (lamb)1
-
water500 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic clove1
Red Wine Jus
-
banana shallot halved1
-
garlic clove1
-
fresh mixed herbs leaves only (approx. 5 g)1 bunch
-
salted butter50 g
-
port100 g
-
red wine150 g
-
balsamic vinegar20 g
-
dark brown sugar (opcjonalnie)35 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Carrot and Ginger Purée
-
olive oil30 g
-
carrots cut in 4 pieces500 g
-
fresh root ginger peeled, cut in slices (2 mm)15 g
-
water100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
unsalted butter cut in pieces100 g
-
ground black pepper for seasoning
Roasted Lamb Loin
-
vegetable oil1 Tbsp
-
lamb loin (100-150 g each)6
-
fine sea salt for seasoning2 pinches
-
ground black pepper for seasoning2 pinches
-
unsalted butter for basting10 g
-
fresh spinach (opcjonalnie) wilted, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.3 g
Kalorie
2670 kJ /
638 kcal
Tłuszcz
45.7 g
Węglowodany
21.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
20 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Sticky toffee puddings
1 Std.
Peppercorn Sauce
30 Min
Beurre blanc
15 Min
Bordelaise Sauce
55 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Hollandaise
15 Min