Urządzenia i Akcesoria
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 portions
Składniki
Tenderstem Broccoli
-
water1300 g
-
salt20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
tenderstem broccoli stalks, trimmed to fit in simmering basket10
-
water ice cold
Poached Cod
-
salt100 g
-
water2600 g
-
cod fillet loins, boneless (approx. 200 g each, see tip)2
Beurre Blanc
-
shallots halved35 g
-
white wine70 g
-
unsalted butter cold, diced300 g
-
lemon juice5 g
Serving
-
sunflower oil1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2170 mg
Białko
43 g
Kalorie
2911 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
54 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Pollock in Champagne Sauce
Brak ocen
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2 godz.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Beurre Blanc
20 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Prawn Cocktail
15 min