Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
TM6 TM5

Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli

4.1 (19 ocen)

Składniki

Tenderstem Broccoli

  • 1300 g water
  • 20 g salt
  • 50 g unsalted butter, diced
  • 10 tenderstem broccoli stalks, trimmed to fit in simmering basket
  • water, ice cold

Poached Cod

  • 100 g salt
  • 2600 g water
  • 2 cod fillet loins, boneless (approx. 200 g each, see tip)

Beurre Blanc

  • 35 g shallots, halved
  • 70 g white wine
  • 300 g unsalted butter, cold, diced
  • 5 g lemon juice

Serving

  • 1 tsp sunflower oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2911 kJ / 702 kcal
Białko
43 g
Węglowodany
6.5 g
Tłuszcz
54 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Błonnik
6.8 g
Sód
2170 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy