Urządzenia i Akcesoria
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 portions
Składniki
Tenderstem Broccoli
-
water1300 g
-
salt20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
tenderstem broccoli stalks, trimmed to fit in simmering basket10
-
water ice cold
Poached Cod
-
salt100 g
-
water2600 g
-
cod fillet loins, boneless (approx. 200 g each, see tip)2
Beurre Blanc
-
shallots halved35 g
-
white wine70 g
-
unsalted butter cold, diced300 g
-
lemon juice5 g
Serving
-
sunflower oil1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2170 mg
Białko
43 g
Kalorie
2911 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
54 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 godz. 45 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Steak au Poivre
20 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min