Urządzenia i Akcesoria
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 portions
Składniki
Tenderstem Broccoli
-
water1300 g
-
salt20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
tenderstem broccoli stalks, trimmed to fit in simmering basket10
-
water ice cold
Poached Cod
-
salt100 g
-
water2600 g
-
cod fillet loins, boneless (approx. 200 g each, see tip)2
Beurre Blanc
-
shallots halved35 g
-
white wine70 g
-
unsalted butter cold, diced300 g
-
lemon juice5 g
Serving
-
sunflower oil1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2170 mg
Białko
43 g
Kalorie
2911 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
54 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
French Onion Soup
1 godz.
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 godz. 25 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min
Salmorejo
30 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min