
Urządzenia i Akcesoria
Zupa krem z cukinii i mięty z młodym groszkiem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
cebuli przekrojonej na pół100 g
-
masła30 g
-
cukinii nieobranej, pokrojonej na kawałki800 g
-
wody500 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM1 czubata łyżeczka
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu, mielonego¼ łyżeczki
-
strączków młodego, zielonego groszku300 g
-
liści mięty, świeżych5 - 10 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
153 kcal /
640.6 kJ
Białko
7.8 g
Tłuszcz
7.2 g
Węglowodany
20.4 g
Błonnik
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIOSNA
11 Przepisów
Polska
Polska