
Urządzenia i Akcesoria
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 słoik
Składniki
-
sera parmezan pokrojonego na kawałki80 g
-
orzechów laskowych30 g
-
ząbek czosnku (opcjonalnie)1
-
rukoli80 g
-
oliwy z oliwek150 g
-
soli½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
1848 kcal /
7732 kJ
Białko
35.2 g
Tłuszcz
187.9 g
Węglowodany
10.5 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
35.3 g
Sód
2288.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SAŁATKI I DRESSINGI
13 Przepisów
Polska
Polska