Urządzenia i Akcesoria
Chicken Provencale
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary2 sprigs
-
extra virgin olive oil80 g
-
red wine vinegar20 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3 cm)750 g
-
cherry tomatoes250 g
-
juniper berries5
-
black olives20
-
courgettes cut in pieces (1.5 cm)300 g
-
aubergines cut in pieces (1.5 cm)200 g
-
red peppers cut in pieces (1.5 cm)150 g
-
water1000 g
-
fresh basil leaves (optional)20 g
-
lemon sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
47.9 g
Kalorie
2279 kJ /
545 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Chicken in Yoghurt
1 godz.
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Ratatouille
40 min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Beef with Mushrooms
30 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min