Urządzenia i Akcesoria
Chicken Provencale
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary2 sprigs
-
extra virgin olive oil80 g
-
red wine vinegar20 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3 cm)750 g
-
cherry tomatoes250 g
-
juniper berries5
-
black olives20
-
courgettes cut in pieces (1.5 cm)300 g
-
aubergines cut in pieces (1.5 cm)200 g
-
red peppers cut in pieces (1.5 cm)150 g
-
water1000 g
-
fresh basil leaves (optional)20 g
-
lemon sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
47.9 g
Kalorie
2279 kJ /
545 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Style Pork Stew
30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1 godz. 5 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Beef with Mushrooms
30 min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Sautéed Pork with Cider
55 min