Urządzenia i Akcesoria
Contorno di friarielli alla napoletana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
1 spicchio di aglio
-
1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
-
40 g di olio extravergine di oliva
-
200 g di friarielli
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1.5 g
Kalorie
424.8 kJ /
101.5 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Roccocò
2 godz.
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 min
Scarola imbottita alle acciughe
1 godz.
Pasta e piselli
35 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Pasta e patate con provola
1 godz.
Friarielli e salsiccia
50 min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 min
Riso e verze
1 godz. 10 min
Pizza di scarola
3 godz. 30 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 godz.