Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g di pasta secca corta
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di prosciutto cotto a cubetti, senza lattosio
- 250 g di panna da cucina senza lattosio
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2553.3 kJ / 610.5 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 67.3 g
- Tłuszcz
- 29.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45 min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Pasta tonno e olive
35min
Pasta alla bagossa
50min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min
Pasta al forno veloce
45 min