
Urządzenia i Akcesoria
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni
Składniki
-
di pasta secca corta320 g
-
di cipolla a pezzi80 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di prosciutto cotto a cubetti senza lattosio200 g
-
di panna da cucina senza lattosio250 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di pepe nero macinato fresco1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
610.5 kcal /
2553.3 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
29.9 g
Węglowodany
67.3 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Senza lattosio
5 Przepisów
Włochy
Włochy