Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)

Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)

4.3 94 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • di pasta secca corta
    320 g
  • di cipolla a pezzi
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di prosciutto cotto a cubetti senza lattosio
    200 g
  • di panna da cucina senza lattosio
    250 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 610.5 kcal / 2553.3 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 29.9 g
Węglowodany 67.3 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...