Pasta e piselli

Pasta e piselli

4.4 46 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di cipolla
  • 100 g di pancetta di maiale a cubetti
  • 350 g di piselli surgelati
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • 350 g di pasta secca tipo ditalini rigati
  • 1 pizzico di pepe

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 22 g
Kalorie 2197 kJ / 525 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 74 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...