Cabillaud au kombu, quinoa aux légumes et sauce citronnée

Cabillaud au kombu, quinoa aux légumes et sauce citronnée

4.3 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'algues kombu déshydratées
    4 feuilles
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de dos de cabillaud (4 portions de 120 g env.)
    480 g
  • de carottes coupées en tronçons
    200 g
  • de courgettes coupées en morceaux
    200 g
  • d'eau
    600 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de quinoa
    200 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
    100 g de crème de soja
  • de jus de citron fraîchement pressé
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 270.2 kcal / 1135.2 kJ
Białko 27.2 g
Tłuszcz 10.2 g
Węglowodany 13.8 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...