Daurade à l'ail

Daurade à l'ail

4.5 71 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais
    1 bouquet
  • d'échalotes coupées en deux
    80 g
  • gousses d'ail
    2
  • de pain de mie blanc sans la croûte et coupées en quatre
    2 tranches
  • œuf
    1
  • de ciboulette fraîche ciselée
    1 bouquet
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • dorades, vidées et nettoyées (env. 400 g par dorade)
    4
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de vin blanc
    20 g
  • de jus de citron
    10 g
  • de thym frais
    2 branches
  • de graines d'anis vert
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 176 kcal / 740 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...