Moules à la crème et au gingembre

Moules à la crème et au gingembre

4.2 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 60 g d'échalotes coupées en deux
  • 200 g de crème liquide légère
  • 4 branches de persil frais ciselées
  • 1 bouquet de ciboulette fraîche ciselé
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 800 g d'eau
  • 2 cm gingembres frais en lamelles
  • 1800 g de moules fraîches, préalablement nettoyées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 58 g
Kalorie 2805 kJ / 672 kcal
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...