Agneau confit aux pruneaux

Agneau confit aux pruneaux

4.6 89 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • d'épaule d'agneau désossée coupée en morceaux d'1,5 cm environ
    800 g
  • d'oignons coupés en gros morceaux
    160 g
  • de graines de carvi
    1 c. à soupe
  • d'huile d'olive et 2 c. à soupe pour la viande
    30 g
  • de fécule de maïs (Maïzena)
    15 g
  • de miel liquide
    80 g
  • de crème de cassis
    15 g
    15 g de sirop de cassis
  • de jus de rôti déshydraté
    1 cube
  • d'eau
    600 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de pruneaux dénoyautés
    120 g
  • de cerfeuil frais équeutés et ciselés
    2 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 731 kcal / 3050 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...