DIETA BEZ GLUTENU

10 Przepisów

Druga edycja kolekcji dla diety bezglutenowej. Niezwykła focaccia i pizza, pieczywo, słodkie i słone przekąski, pożywna sałatka oraz dania główne. W ciekawy sposób urozmaicą codzienną dietę.

Naleśnikowe roladki z łososiem (bez glutenu)

Naleśnikowe roladki z łososiem (bez glutenu)

1 godz. 50 min

Curry z kaszy jaglanej, kurczaka i ananasa (bez glutenu)

Curry z kaszy jaglanej, kurczaka i ananasa (bez glutenu)

50 min

Sałatka na ciepło z komosy ryżowej, cukinii i marchewki (bez glutenu)

Sałatka na ciepło z komosy ryżowej, cukinii i marchewki (bez glutenu)

30 min

Magdalenki (bez glutenu)

Magdalenki (bez glutenu)

1 godz.

Chleb gryczany wieloziarnisty (bez glutenu)

Chleb gryczany wieloziarnisty (bez glutenu)

4 godz. 15 min

Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)

Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)

2 godz.

Focaccia (bez glutenu)

Focaccia (bez glutenu)

1 godz.

Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)

Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)

30 min

Kruche słone ciasteczka (bez glutenu)

Kruche słone ciasteczka (bez glutenu)

1 godz. 20 min

Ciasto marchewkowo-pomarańczowe (bez glutenu)

Ciasto marchewkowo-pomarańczowe (bez glutenu)

2 godz.