Urządzenia i Akcesoria
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
335 g
Składniki
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice40 g
-
pine nuts30 g
-
pepitas30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh coriander leaves40 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 335 g
Sód
692.4 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
4435 kJ /
1060 kcal
Tłuszcz
99 g
Błonnik
21.3 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Colourful quinoa salad
40 min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Dairy free béchamel
10 min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 godz. 20 min
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Hommus
15 min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min