Urządzenia i Akcesoria
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
335 g
Składniki
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice40 g
-
pine nuts30 g
-
pepitas30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh coriander leaves40 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 335 g
Sód
692.4 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
4435 kJ /
1060 kcal
Tłuszcz
99 g
Błonnik
21.3 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled eggplant dip
2 godz.
Sage and buckwheat stuffing balls
1 godz. 10 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Soy goulash with dumplings
1 godz. 25 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 godz. 20 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min
One whole cauliflower
45 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min