Urządzenia i Akcesoria
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
335 g
Składniki
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice40 g
-
pine nuts30 g
-
pepitas30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh coriander leaves40 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 335 g
Sód
692.4 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
4435 kJ /
1060 kcal
Tłuszcz
99 g
Błonnik
21.3 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Turmeric latte
25 min
Wholemeal spelt pastry
35 min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2 godz.
Sage and buckwheat stuffing balls
1 godz. 10 min
Coconut and maca hot chocolate
24 godz. 15 min
Avocado and banana popsicles
4 godz. 5 min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 godz. 30 min
Spiced carrot porridge
25 min
Broccoli almond soup
30 min
Espresso "baked" beans
35 min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 min