Urządzenia i Akcesoria
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
335 g
Składniki
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice40 g
-
pine nuts30 g
-
pepitas30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh coriander leaves40 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 335 g
Sód
692.4 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
4435 kJ /
1060 kcal
Tłuszcz
99 g
Błonnik
21.3 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm cabbage dish
15 min
Pumpkin Baba Ganoush
45 min
Hommus
15 min
Zucchini soup
25 min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1 godz.
Berry chia jam
3 godz. 15 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Broccoli soup with sage oil
30 min
Grilled eggplant dip
2 godz.
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 min
Falafel with beetroot hommus
20 min