Spinach and coriander pesto (Post-natal)

Spinach and coriander pesto (Post-natal)

4.8 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
335 g

Składniki

  • extra virgin olive oil
    60 g
  • lemon juice
    40 g
  • pine nuts
    30 g
  • pepitas
    30 g
  • Parmesan cheese cut into pieces
    30 g
  • garlic clove
    1
  • fresh baby spinach leaves
    120 g
  • fresh coriander leaves
    40 g
  • sea salt
    1 pinch

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 335 g

Sód 692.4 mg
Białko 25.8 g
Kalorie 4435 kJ / 1060 kcal
Tłuszcz 99 g
Błonnik 21.3 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 38.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...