Urządzenia i Akcesoria
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
335 g
Składniki
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice40 g
-
pine nuts30 g
-
pepitas30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh coriander leaves40 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 335 g
Sód
692.4 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
4435 kJ /
1060 kcal
Tłuszcz
99 g
Błonnik
21.3 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli almond soup
30 min
Black tahini and beetroot hommus
1 godz. 10 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 godz. 55 min
Basic nut butter
30 min
Hommus
15 min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 min
Pear and ginger purée (6-9 months)
25 min
Tahini
20 min
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1 godz. 15 min
Basil, avocado and hemp pesto
5 min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 godz. 20 min