Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de radis noir, coupé en tronçons
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 150 g de fromage frais, type St Môret
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 306 kJ / 73 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Coleslaw quadricolore
20 min
Houmous de betterave
15min
Rillette de sardine au citron
5min
Coleslaw
15min
Houmous de betterave
15min
Tartinade de carotte au chèvre et carvi
1 Std. 15 Min
Purée de céleri
25min
Tartinable aux radis et curry breton
20 min
Rillettes de carotte aux herbes et épices
2 godz. 15 min
Courge spaghetti sauce chorizo
1 Std. 20 Min
Tartinade de fromage frais et de radis
5min
Mousses de betterave en deux façons
15min