Risotto aux trompettes-de-la-mort

Risotto aux trompettes-de-la-mort

4.6 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    60 g
  • d'ail
    1 gousse
  • de persil frais équeutés
    3 brins
  • de beurre
    25 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    80 g
  • de trompettes-de-la-mort fraîches
    250 g
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
    300 g
  • de vin blanc
    100 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • d'eau
    650 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 465.8 kcal / 1960 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 16.8 g
Węglowodany 61.8 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...