Petits flans de carotte

Petits flans de carotte

4.4 70 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
6 portions

Składniki

La veille
  • de pecorino
    80 g
    80 g de fromage de brebis, type tomme
  • de carottes pelées et coupées en dés
    450 g
  • de beurre coupé en morceaux
    20 g
  • de crème liquide entière
    180 g
  • de quatre-épices moulu
    1 c. à café rase
  • œufs
    3
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    500 g
Le jour même
  • d'eau
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 337 kcal / 1402 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...