Petits flans de carotte

Petits flans de carotte

4.4 71 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
6 portions

Składniki

La veille
  • 80 g de pecorino
    80 g de fromage de brebis, type tomme
  • 450 g de carottes pelées et coupées en dés
  • 20 g de beurre coupé en morceaux
  • 180 g de crème liquide entière
  • 1 c. à café rase de quatre-épices moulu
  • 3 œufs
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g d'eau
Le jour même
  • 500 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12 g
Kalorie 1402 kJ / 337 kcal
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...