Petits flans de carotte
TM5 TM6

Petits flans de carotte

4.4 (69 ocen)

Składniki

La veille

  • 80 g de pecorino
    lub 80 g de fromage de brebis, type tomme
  • 450 g de carottes, pelées et coupées en dés
  • 20 g de beurre, coupé en morceaux
  • 180 g de crème liquide entière
  • 1 c. à café rase de quatre-épices moulu
  • 3 œufs
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g d'eau

Le jour même

  • 500 g d'eau

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1402 kJ / 337 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
27 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy