Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de cerneaux de noix
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g d'huile de tournesol
- 125 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 3 pincées de sel
- 70 g de roquefort, coupé en dés
- 1 poire, pelée et coupée en dés
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1344 kJ / 321 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
Cake pesto-mozzarella
45 Min
Cake pesto et tomates séchées
40min
Cake au roquefort et aux poires
1小时
Flan express au roquefort
30min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30min
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1小时
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 Min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1h 20min
Cake aux chèvre, raisins et noisettes
45 Min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40min
Cake au camembert et à la poire
1 godz. 5 min
Cake chèvre et noix
50min