Cake au roquefort, à la poire et aux noix

Cake au roquefort, à la poire et aux noix

4.3 81 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • de cerneaux de noix
    30 g
  • œufs
    2
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • d'huile de tournesol
    50 g
  • de farine de blé
    125 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
  • de sel
    3 pincées
  • de roquefort coupé en dés
    70 g
  • poire pelée et coupée en dés
    1
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 321 kcal / 1344 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...