Salada de cevada com frango e beterraba
TM5 TM31 TM6

Salada de cevada com frango e beterraba

3.5 (2 oceny)

Składniki

  • 250 g cevada perolada
  • 80 g noz
  • 800 g água, mais q.b. p/ demolhar
  • ½ c. chá de caldo de legumes caseiro
  • 400 g peito de frango (2 unid. aprox.)
  • 1 ½ c. chá de sal
  • Pimenta q.b.
  • 30 g mostarda
  • 360 g iogurte natural
  • 15 g azeite
  • 400 g beterraba cortada em pedaços
  • 300 g maçã Royal Gala s/ caroço cortada em pedaços
  • 80 g agrião
  • 250 g tomate-cereja cortado em metades

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1375 kJ / 329 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy