Salada de cevada com frango e beterraba

Salada de cevada com frango e beterraba

3.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
6 doses

Składniki

  • cevada perolada
    250 g
  • noz
    80 g
  • água mais q.b. p/ demolhar
    800 g
  • caldo de legumes caseiro
    ½ c. chá de
    ½ cubo de caldo de legumes
  • peito de frango (2 unid. aprox.)
    400 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • Pimenta q.b.
  • mostarda
    30 g
  • iogurte natural
    360 g
  • azeite
    15 g
  • beterraba cortada em pedaços
    400 g
  • maçã Royal Gala s/ caroço cortada em pedaços
    300 g
  • agrião
    80 g
  • tomate-cereja cortado em metades
    250 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 329 kcal / 1375 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...