
Urządzenia i Akcesoria
Salada de cevada com frango e beterraba
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
6 doses
Składniki
-
cevada perolada250 g
-
noz80 g
-
água mais q.b. p/ demolhar800 g
-
caldo de legumes caseiro½ c. chá de
-
peito de frango (2 unid. aprox.)400 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
Pimenta q.b.
-
mostarda30 g
-
iogurte natural360 g
-
azeite15 g
-
beterraba cortada em pedaços400 g
-
maçã Royal Gala s/ caroço cortada em pedaços300 g
-
agrião80 g
-
tomate-cereja cortado em metades250 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
329 kcal /
1375 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista maio 2018
25 Przepisów
Portugalia
Portugalia