Zoodles de atum

Zoodles de atum

3.8 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses

Składniki

  • curgete
    850 g
  • coco ralado
    50 g
  • salsa
    10 g
  • piripíri em pó (opcjonalnie)
    ½ c. chá de
  • azeite
    35 g
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • alho-francês cortado em pedaços
    150 g
  • leite de coco
    120 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • Pimenta q.b.
  • óleo
    250 g
  • ovo
    1
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    15 g
  • mostarda
    1 c. chá de
  • alho em pó
    1 c. chá de
  • atum em lata escorrido
    300 g
  • malagueta verde (opcjonalnie) cortada em rodelas
    ½
  • cebolinho picado
    15 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 676.9 kcal / 2832.1 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 60.6 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 12.4 g
Sód 837.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...