Bacalhau com puré de ervas e coulis de pimentos

Bacalhau com puré de ervas e coulis de pimentos

4.5 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses

Składniki

  • azeite mais q.b. p/ untar e cozer
    120 g
  • dentes de alho
    4
  • salsa
    30 g
  • pimento assado cortado em pedaços
    200 g
  • tomate seco, em azeite escorrido
    100 g
  • amêndoa s/ pele
    50 g
  • água
    1000 g
  • sal
    1 c. chá de
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
    800 g
  • posta de bacalhau demolhado
    600 g
  • Pimenta rosa q.b. p/ polvilhar

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 546 kcal / 1905 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...