
Urządzenia i Akcesoria
Tarte de beterraba e favas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 doses
Składniki
Recheio de beterraba
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
manteiga30 g
-
beterraba s/ casca, cortada em pedaços350 g
-
sal1 pitada de
-
pimenta1 pitada de
-
noz-moscada1 pitada de
-
açúcar mascavado escuro30 g
-
vinagre balsâmico1 c. sopa de
Puré de favas
-
cebola cortada em pedaços100 g
-
manteiga30 g
-
favas descongeladas600 g
-
coentros só as folhas10 g
-
sal1 pitada de
-
massa folhada250 g
-
Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
261 kcal /
1091.9 kJ
Białko
9.3 g
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
40.8 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Sód
244.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Receitas XL
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia