Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
TM6 TM5 TM31

Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas

3.3 (3 oceny)

Składniki

  • 350 g abóbora-manteiga cortada em cubos pequenos (1x1 cm aprox.)
  • 1 ½ c. chá de sal
  • Pimenta q.b.
  • 700 g água
  • 300 g quinoa preta
  • 35 g azeite, mais q.b. p/ temperar
  • 2 dentes de alho
  • 300 g couve-de-bruxelas
  • 50 g arandos
    lub 50 g passas de uva
  • 400 g grão-de-bico cozido escorrido
  • 15 g mostarda

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1365 kJ / 327 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
50 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy