Fusilli au lait de coco et saumon fumé

Fusilli au lait de coco et saumon fumé

3.8 108 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 1500 g d'eau
  • 1 c. à café de sel et 1-2 pincées pour la sauce
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 330 g de pâtes sèches, type fusilli
  • 200 g de lait de coco
  • 15 g de fécule de maïs
  • 4 tranches de saumon fumé taillées en lanières (80 g/tranche)
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 15 g de jus de citron
  • 2 brins de menthe fraîche effeuillés
    2 brins de basilic frais, effeuillés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 24.8 g
Kalorie 2450.5 kJ / 583.5 kcal
Tłuszcz 25.5 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...