Fusilli au lait de coco et saumon fumé

Fusilli au lait de coco et saumon fumé

3.7 103 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • d'eau
    1500 g
  • de sel et 1-2 pincées pour la sauce
    1 c. à café
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de pâtes sèches, type fusilli
    330 g
  • de lait de coco
    200 g
  • de fécule de maïs
    15 g
  • de saumon fumé taillées en lanières (80 g/tranche)
    4 tranches
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de jus de citron
    15 g
  • de menthe fraîche effeuillés
    2 brins
    2 brins de basilic frais, effeuillés

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 583.5 kcal / 2450.5 kJ
Białko 24.8 g
Tłuszcz 25.5 g
Węglowodany 62 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...