Gratin de poivron à la bolognaise

Gratin de poivron à la bolognaise

4.3 110 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
2 portions

Składniki

  • 2 poivrons rouges coupés en deux et épépinés
  • 25 g de parmesan coupé en morceaux
  • 1 oignon coupé en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 gousse d'ail finement émincée
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de coulis de tomates
  • 200 g de viande de bœuf hachée
  • 1 c. à soupe de basilic frais ciselé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8.5 g
Kalorie 990 kJ / 238 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 6.5 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...