![Chèvre-poivron Chèvre-poivron](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D80933B1-C6D5-43D9-A9E0-C99C0976BA0A/Derivates/3599DFC5-00D0-4353-8138-3981AD465AAE.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de poivrons rouges grillés, en conserve
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de piment en poudre, type chipotle
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon
- 300 g de pâtes sèches, type pipe rigatte
- 200 g de fromage de chèvre, coupé en dés
- 40 g de miel liquide
- 50 g de cerneaux de noix
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1773 kJ / 424.2 kcal
- Białko
- 13.7 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 22.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartines gratinées de feta à la tomate
1sa
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Pesto-tomates confites
15 dk
Pâtes vertes au curry de lentilles
25 dk
Farfalle aux couleurs italiennes
30 dk
Coquillettes chorizo-comté
15 dk
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1sa
Tartelette au chèvre et aux oignons
50min
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
25 dk
Burritos
50min
Pizza chèvre-miel
1 Std. 50 Min
Enchiladas gratinées au poulet
1h 45 min