Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de mozzarella, égouttée et coupée en morceaux
- 80 g d'olives taggiasca dénoyautées
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1200 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel
- 320 g de pâtes sèches, type farfalle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Penne au pesto et jambon cru
15 dk
Spaghetti aux boulettes de viande... sous un ciel d'Italie
50min
Pâtes au thon
30 dk
Chaud-froid de spaghetti aux tomates cerise
35min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35min
Macaroni aux tomates, olives et piment
25 dk
Farfalle aux couleurs italiennes
30 dk
Gnocchis à la carbonara
15 dk
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
25 dk
Salade de pâtes au pesto rouge
20min
Coquillettes express
15 dk
Pâtes à la feta, tomates et olives
25 dk