Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de mozzarella, égouttée et coupée en morceaux
- 80 g d'olives taggiasca dénoyautées
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1200 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel
- 320 g de pâtes sèches, type farfalle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Pâtes à la feta, tomates et olives
25 Min
Coquillettes express
15min
Chaud-froid de spaghetti aux tomates cerise
35 Min
Pâtes au thon
30 Min
Gratin de pâtes
25 Min
Salade de pâtes au pesto rouge
20 min
Trofie au pesto
40 Min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 Min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35 Min
Pesto-tomates confites
15min
Penne au pesto et jambon cru
15min
Chèvre-poivron
15min