Fettucines aux carottes et crème au brie

Fettucines aux carottes et crème au brie

3.9 56 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de carottes pelées
    300 g
  • de beurre
    30 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • d'échalotes pelées et coupées en deux
    60 g
  • d'eau
    350 g
  • de pâtes fraîches aux œufs, type fettucine
    300 g
  • de brie en dés
    100 g
  • de crème liquide entière
    60 g
  • de fécule de maïs diluée dans 2 c. à café d'eau
    2 c. à café
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 434 kcal / 1817 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...