Urządzenia i Akcesoria
Torrone alle mandorle
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 porzioni
Składniki
-
400 g di mandorle pelate
-
2 fogli di ostia
-
400 g di miele millefiori400 g di miele provenzale fruttato
-
1 arancia preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10 g
Kalorie
1926 kJ /
460 kcal
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fuga in Provenza
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torrone morbido
6 godz. 20 min
Profiteroles al limone
1 godz. 45 min
Profiteroles al limone
1 godz. 45 min
Torrone morbido
6 godz. 25 min
Sfogliatelle ricce
5 godz.
Ciambella ciociara
3 godz.
Ravioli dolci fritti
1 godz.
Torrone alle mandorle
2 godz. 30 min
Cassatelle pasquali
2 godz. 50 min
Ravioli di ricotta
1 godz. 35 min
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Amaretti sardi
45 min