Urządzenia i Akcesoria
Torrone alle mandorle
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 porzioni
Składniki
-
400 g di mandorle pelate
-
2 fogli di ostia
-
400 g di miele millefiori400 g di miele provenzale fruttato
-
1 arancia preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10 g
Kalorie
1926 kJ /
460 kcal
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fuga in Provenza
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Baccalà fritto in pastella
1 godz. 10 min
Sorbetto al limone
8 godz. 30 min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 godz. 40 min
Cupolette al limone
9 godz.
Torrone morbido
6 godz. 20 min
Crema al limone
10 godz. 20 min
Granita al caffè
8 godz. 20 min
Torrone morbido
6 godz. 25 min
Lu frustingu
18 godz.
Arrosto di spalla di agnello
3 godz.
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Sfinci siciliane
2 godz. 30 min