Urządzenia i Akcesoria
Sunflower and nori filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Soaking
-
sunflower seeds (see Tips)100 g
-
raw almonds50 g
-
salt¼ tsp
-
filtered water for soaking
Sandwich filling
-
celery stalk cut into pieces1
-
nori sheet cut into pieces1
-
pickled capers1 tbsp
-
dill pickled cucumbers60 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
vegan mayonnaise (see Tips)3 - 4 tbsp
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.3 g
Kalorie
1530.4 kJ /
364.4 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
4.7 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Quinoa sushi
2 godz. 45 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 godz. 50 min
Sage and buckwheat stuffing balls
1 godz. 10 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Vegan parmesan shards
3 godz. 55 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Vegan hollandaise
10 min
Savoury cashew cream cheese
3 godz. 10 min
Vegan Parmesan
15 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min