Urządzenia i Akcesoria
Rye seed loaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 28 godz. 10 min
12 portions
Składniki
Rye starter
-
filtered water480 g
-
rye flour200 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)50 g
Bread
-
extra virgin olive oil to grease
-
mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle30 g
-
baker's flour (see Tips)500 g
-
salt10 g
-
warm water plus extra water to spray120 g
-
ice cubes (approx. 10)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
311.9 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
971.1 kJ /
231.2 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
39.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 godz. 50 min
Homemade ricotta
1 godz. 15 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Rye sourdough baguettes
27 godz. 20 min
Eggless mayonnaise
10 min
Ribollita
50 min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 godz. 20 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min