Urządzenia i Akcesoria
Pear and burghul salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fine burghul (see Tips)200 g
-
sultanas80 g
-
boiling water250 g
-
red wine vinegar200 g
-
caster sugar1 tsp
-
pears (approx. 150 g - see Tips)2
-
black peppercorns5
-
dried bay leaf1
-
mustard seeds1 tsp
-
star anise1
-
salt to season
-
grapeseed oil30 g
-
French mustard½ tsp
-
ground black pepper to season
-
radicchio leaves separated100 g
-
pecans roasted and roughly chopped (see Tips)100 g
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (see Tips)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1857.9 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
3521.3 kJ /
838.4 kcal
Tłuszcz
42.9 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
89.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed zucchini
1 godz. 5 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Chia coconut bread
2 godz. 40 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Chicken cacciatore
50 min
Bananas with coconut cinnamon sauce
30 min
Kumara pie
1 godz. 45 min
Gluten free chicken and pear pie
2 godz. 40 min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 godz. 10 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 godz. 25 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min