Pear and burghul salad
TM6 TM5

Pear and burghul salad

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 200 g fine burghul (see Tips)
  • 80 g sultanas
  • 250 g boiling water
  • 200 g red wine vinegar
  • 1 tsp caster sugar
  • 2 pears (approx. 150 g - see Tips)
  • 5 black peppercorns
  • 1 dried bay leaf
  • 1 tsp mustard seeds
  • 1 star anise
  • salt, to season
  • 30 g grapeseed oil
  • ½ tsp French mustard
  • ground black pepper, to season
  • 100 g radicchio, leaves separated
  • 100 g pecans, roasted and roughly chopped (see Tips)
  • 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3521.3 kJ / 838.4 kcal
Białko
18.7 g
Węglowodany
89.3 g
Tłuszcz
42.9 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Błonnik
11 g
Sód
1857.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy