Urządzenia i Akcesoria
Pear and burghul salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fine burghul (see Tips)200 g
-
sultanas80 g
-
boiling water250 g
-
red wine vinegar200 g
-
caster sugar1 tsp
-
pears (approx. 150 g - see Tips)2
-
black peppercorns5
-
dried bay leaf1
-
mustard seeds1 tsp
-
star anise1
-
salt to season
-
grapeseed oil30 g
-
French mustard½ tsp
-
ground black pepper to season
-
radicchio leaves separated100 g
-
pecans roasted and roughly chopped (see Tips)100 g
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (see Tips)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1857.9 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
3521.3 kJ /
838.4 kcal
Tłuszcz
42.9 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
89.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple and orange glazed ham
2 godz.
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Smoked Onion Dip
10 min
Rye loaf
40 min
Chorizo and bean winter warmer
1 godz. 30 min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 godz. 20 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 godz.
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Spiced carrot porridge
25 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Apple and cranberry farro salad
35 min
Cheat's sourdough
74 godz.