Urządzenia i Akcesoria
Pear and burghul salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fine burghul (see Tips)200 g
-
sultanas80 g
-
boiling water250 g
-
red wine vinegar200 g
-
caster sugar1 tsp
-
pears (approx. 150 g - see Tips)2
-
black peppercorns5
-
dried bay leaf1
-
mustard seeds1 tsp
-
star anise1
-
salt to season
-
grapeseed oil30 g
-
French mustard½ tsp
-
ground black pepper to season
-
radicchio leaves separated100 g
-
pecans roasted and roughly chopped (see Tips)100 g
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (see Tips)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1857.9 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
3521.3 kJ /
838.4 kcal
Tłuszcz
42.9 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
89.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fig and walnut bread
3 Std. 20 Min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 Std. 50 Min
Strawberry almond gelato
12 Std. 20 Min
Steamed coconut custards
45 Min
Shichimi togarashi oysters
1 Std. 10 Min
Avocado sorbet (palate cleanser)
10 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 Std. 30 Min
Ravioli with zucchini sauce
35 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min