Urządzenia i Akcesoria
Pear and burghul salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fine burghul (see Tips)200 g
-
sultanas80 g
-
boiling water250 g
-
red wine vinegar200 g
-
caster sugar1 tsp
-
pears (approx. 150 g - see Tips)2
-
black peppercorns5
-
dried bay leaf1
-
mustard seeds1 tsp
-
star anise1
-
salt to season
-
grapeseed oil30 g
-
French mustard½ tsp
-
ground black pepper to season
-
radicchio leaves separated100 g
-
pecans roasted and roughly chopped (see Tips)100 g
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (see Tips)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1857.9 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
3521.3 kJ /
838.4 kcal
Tłuszcz
42.9 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
89.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Moroccan bundt
1 godz. 20 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Umali
1 godz. 25 min
Fish balls with yoghurt sauce
1 godz. 50 min
Chocolate and red wine cake with pears
1 godz. 20 min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 godz. 10 min
Spiced lamb roast
29 godz. 50 min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Summer ice cream cake
4 godz. 50 min
Mango, ginger and chilli chutney
25 godz. 10 min