
Urządzenia i Akcesoria
Makaron z warzywami i tuńczykiem (dla dzieci)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 porcja
Składniki
-
tuńczyka, w sosie własnym odsączonego z zalewy40 g
-
pomidora śliwkowego obranego, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na ok. 1 cm kawałki50 g
-
marchewki pokrojonej w ok. 1 cm kostkę25 g
-
zielonej fasolki mamut, świeżej pokrojonej na kawałki, bez łyka30 g
-
różyczek brokułu podzielonych na kawałki15 g
-
zielonego groszku, świeżego15 g
-
wody250 g
-
makaronu, suchego, typu kolanka60 g
-
oliwy z oliwek1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
338 kcal /
1416 kJ
Białko
17.9 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
56.1 g
Błonnik
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska