Focaccia aux pommes de terre et romarin

Focaccia aux pommes de terre et romarin

4.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux (2-3 cm)
    30 - 40 g
  • d'eau
    300 g
  • de levure boulangère fraîche
    10 g
    1 c. à café de levure boulangère sèche
  • de sucre
    1 c. à café
  • d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
    40 g
  • de farine manitoba
    500 g
    500 g de farine pour pizza
  • de sel (à adapter)
    10 g
  • de pommes de terre pelées et coupées en tranches fines (1-2 mm)
    250 g
  • de romarin, frais lavé et séché
    1 - 2 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 650 kcal / 2719 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 107 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...