
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia aux pommes de terre et romarin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
de parmesan en morceaux (2-3 cm)30 - 40 g
-
d'eau300 g
-
de levure boulangère fraîche10 g
-
de sucre1 c. à café
-
d'huile d'olive extra vierge (à adapter)40 g
-
de farine manitoba500 g
-
de sel (à adapter)10 g
-
de pommes de terre pelées et coupées en tranches fines (1-2 mm)250 g
-
de romarin, frais lavé et séché1 - 2 brins
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
650 kcal /
2719 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
107 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizzas et focaccias
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria