![Focaccia aux pommes de terre et romarin Focaccia aux pommes de terre et romarin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/83668.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 - 40 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 300 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre
- 40 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
- 500 g de farine manitoba
- 10 g de sel (à adapter)
- 250 g de pommes de terre, pelées et coupées en tranches fines (1-2 mm)
- 1 - 2 brins de romarin, frais, lavé et séché
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2719 kJ / 650 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 107 g
- Tłuszcz
- 19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau des rois
1h 55 phút
Cake Mississippi clair
1h 15min
Mini focacce fantaisie
2 godz. 5 min
Quiche aux épinards et tomates
1 godz. 45 min
Spätzlis à la grisonne
45 Min
Hiboux en fromage
Brak ocen
Tofu Mapo
20 min
Cake aux branches
1 godz. 10 min
Fagotto napoletano
Brak ocen
Muffins aux châtaignes et chocolat
1h 15min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Pain plissé margherita
3 Std. 15 Min