Focaccia à la farine d'épeautre

Focaccia à la farine d'épeautre

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions

Składniki

Pâte
  • de poireaux en tronçons (2 cm)
    60 g
  • d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
    70 g
  • de sel (à adapter)
    2 c. à café
  • d'eau
    300 g
  • de sucre
    1 c. à café
  • de levure boulangère fraîche
    25 g
    2 ½ c. à café de levure boulangère sèche
  • de farine manitoba
    250 g
    250 g de farine pour pizza
  • de farine d'épeautre
    250 g
Garniture et fin de préparation
  • de salami en tranches (3 mm)
    150 g
  • figues séchées en quartiers
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 463 kcal / 1937 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...