Pain d’épeautre aux noisettes

Pain d’épeautre aux noisettes

4.6 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
10 tranches

Składniki

La pâte
  • 280 g d'eau
  • ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
  • 250 g de farine d'épeautre complète
  • 200 g de farine mi-blanche
  • 1 ½ de c. à café de sel
  • 100 g de noisettes
Le façonnage
  • 1 c. à soupe de farine mi-blanche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 11.1 g
Kalorie 1380 kJ / 330 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...