Pain d’épeautre aux noisettes

Pain d’épeautre aux noisettes

4.6 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
10 tranches

Składniki

La pâte
  • d'eau
    280 g
  • de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
    ½ cube
  • de farine d'épeautre complète
    250 g
  • de farine mi-blanche
    200 g
  • de sel
    1 ½ de c. à café
  • de noisettes
    100 g
Le façonnage
  • de farine mi-blanche
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 330 kcal / 1380 kJ
Białko 11.1 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...