Bruns de Bâle

Bruns de Bâle

4.0 16 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
40 morceaux

Składniki

  • d'amandes, entières, décortiquées
    250 g
  • de sucre et un peu plus pour abaisser la pâte
    200 g
  • de farine
    4 c. à soupe
  • de cacao en poudre (toutes sortes)
    2 c. à soupe
  • de cannelle moulue
    1 pointe de couteau
  • blancs d'œufs
    2
  • de kirsch
    1 c. à soupe
    1 c. à soupe d'eau
  • de chocolat noir en morceaux (2 cm)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 morceaux

Kalorie 82 kcal / 343 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...