Bruns de Bâle

Bruns de Bâle

4.1 17 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
40 morceaux

Składniki

  • 250 g d'amandes, entières, décortiquées
  • 200 g de sucre et un peu plus pour abaisser la pâte
  • 4 c. à soupe de farine
  • 2 c. à soupe de cacao en poudre (toutes sortes)
  • 1 pointe de couteau de cannelle moulue
  • 2 blancs d'œufs
  • 1 c. à soupe de kirsch
    1 c. à soupe d'eau
  • 100 g de chocolat noir en morceaux (2 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceaux

Białko 2 g
Kalorie 343 kJ / 82 kcal
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...