Fougasse aux olives

Fougasse aux olives

4.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    350 g
  • de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
    ½ cube
  • de farine blanche d'épeautre
    350 g
  • de farine
    250 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • d'huile d'olive et un peu plus pour graisser
    6 ½ c. à soupe
  • d'eau
    1 c. à soupe
  • de fleur de sel
    ½ c. à café
  • d'olives vertes dénoyautées coupées en deux
    50 g
  • d'olives noires dénoyautées coupées en deux
    50 g
  • d'oignons rouges en fines rouelles
    70 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 724 kcal / 3024 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 100 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...