Pain aux tomates et basilic

Pain aux tomates et basilic

4.3 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
2 portions

Składniki

  • de tomates séchées
    75 g
  • d'eau
    440 g
  • de levure sèche
    1 ½ sachet
  • farine
    750 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de basilic séché
    1 ½ c. à soupe
  • du beurre pour la plaque à pâtisserie

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 1405 kcal / 5884 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 283 g
Błonnik 14.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...