Pain aux tomates et basilic
TM6 TM5 TM31

Pain aux tomates et basilic

4.3 (9 ocen)

Składniki

  • 75 g de tomates, séchées
  • 440 g d'eau
  • 1 ½ sachet de levure sèche
  • 750 g farine
  • 1 c. à café de sel
  • 1 ½ c. à soupe de basilic séché
  • du beurre pour la plaque à pâtisserie

Wartości odżywcze
na 1 morceau/part
Kalorie
5884 kJ / 1405 kcal
Białko
42 g
Węglowodany
283 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
14.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy