Pain aux tomates et basilic

Pain aux tomates et basilic

4.3 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
2 portions

Składniki

  • 75 g de tomates séchées
  • 440 g d'eau
  • 1 ½ sachet de levure sèche
  • 750 g farine
  • 1 c. à café de sel
  • 1 ½ c. à soupe de basilic séché
  • de beurre pour la plaque à pâtisserie

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Białko 42 g
Kalorie 5884 kJ / 1405 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 14.6 g
Węglowodany 283 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...