Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 50 g huile d'olive (à adapter)
- 100 g de lait
- 10 g de sucre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 200 g d'eau
- 600 g de farine manitoba
- 1 c. à soupe de sel
Garniture
- 45 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
- 200 g d'oignons blancs
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 81 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Risotto
30min
Hamburger et coleslaw
40min
Tarte aux pruneaux (2 portions)
55 min
Fougasse aux olives
2 Std. 20 Min
Rösti bernois
40min
Sauce Hollandaise
15 Min
Polenta
1 Std.
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Tarte flambée vaudoise
1 Std. 30 Min
Sirop de thé froid
25 Min
Pâte de base pour pain
24u. 30min