Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 50 g huile d'olive (à adapter)
- 100 g de lait
- 10 g de sucre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 200 g d'eau
- 600 g de farine manitoba
- 1 c. à soupe de sel
Garniture
- 45 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
- 200 g d'oignons blancs
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 81 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Tarte aux épinards
55min
Pain paysan
3 Std.
Pesto de basilic
10 min
Chutney de courge et d'abricots
Brak ocen
Focaccia au romarin
2h 30 min
Mille-feuille pomme-safran
Brak ocen
Biscuits aux noix
1 Std. 15 Min
Flammekueche aux poires et gorgonzola
1 Std.
Mini focacce fantaisie
2 Std. 5 Min
Mousse au Toblerone®
3h 10 min
Mousse au thon
10 min