
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia aux oignons
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portion
Składniki
Pâte
-
huile d'olive (à adapter)50 g
-
de lait100 g
-
de sucre10 g
-
de levure boulangère fraîche25 g
-
d'eau200 g
-
de farine manitoba600 g
-
de sel1 c. à soupe
Garniture
-
d'huile d'olive extra vierge (à adapter)45 g
-
d'oignons blancs200 g
-
d'eau50 g
-
de sel2 c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
512 kcal /
2143 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
81 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizzas et focaccias
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria