Focaccia aux oignons

Focaccia aux oignons

4.6 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portion

Składniki

Pâte
  • huile d'olive (à adapter)
    50 g
  • de lait
    100 g
  • de sucre
    10 g
  • de levure boulangère fraîche
    25 g
    2 ½ c. à café de levure boulangère sèche
  • d'eau
    200 g
  • de farine manitoba
    600 g
  • de sel
    1 c. à soupe
Garniture
  • d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
    45 g
  • d'oignons blancs
    200 g
  • d'eau
    50 g
  • de sel
    2 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 512 kcal / 2143 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 81 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...