
Urządzenia i Akcesoria
Tourte aux noix de l'Engadine
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 morceaux
Składniki
-
de beurre froid, et un peu plus pour beurrer le moule150 g
-
de cerneaux de noix300 g
-
un peu de beurre
-
de farine300 g
-
de sucre400 g
-
de beurre150 g
-
œuf1
-
de sel1 pincée
-
de crème entière, froide200 g
-
un peu d'eau pour badigeonner
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
817 kcal /
3414 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
49 g
Węglowodany
82 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bon app, les Suisses!
96 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria