Focaccia à la saucisse

Focaccia à la saucisse

4.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions

Składniki

Pâte
  • d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
    40 g
  • de lait
    50 g
  • de sucre
    1 c. à café
  • de levure boulangère fraîche (20 g)
    ½ cube
    1 sachet de levure boulangère sèche
  • d'eau tiède
    250 g
  • farine de blé et un peu pour le plan de travail
    600 g
  • de sel
    1 c. à café
Garniture
  • de mozzarella en morceaux
    300 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    2 - 3 c. à soupe
  • de saucisse de porc fumée en dés (2-3 cm)
    600 g
    600 g de saucisse, crue, en dés (2-3 cm)
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre, moulu
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 665 kcal / 2784 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...