Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 50 g de lait
- 1 c. à café de sucre
-
½
cube de levure boulangère fraîche (20 g)
lub 1 sachet de levure boulangère sèche - 250 g d'eau, tiède
- 600 g farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 300 g de mozzarella, en morceaux
- 2 - 3 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
-
600
g de saucisse de porc fumée, en dés (2-3 cm)
lub 600 g de saucisse, crue, en dés (2-3 cm) - 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 2784 kJ / 665 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte flambée vaudoise
1 godz. 30 min
Cornettes à la viande hachée avec compote de pommes
55 min
Soupe au vin de Soleure
1h
Pizza multigrains au brie, jambon serrano et confiture de figues
Brak ocen
Risi e bisi
35 min
Focaccia poires et gorgonzola
Brak ocen
Risotto au safran de Mund
45 min
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35 min
One pot de riz à la tomate
30 min
Linguine saumon et vodka
20 min
Fromage d’Italie pané
40 min
Gratin de cornettes
50 min