Pizza aux pommes de terre et légumes

Pizza aux pommes de terre et légumes

4.0 1 ocena
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions

Składniki

Pâte
  • d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
    20 g
  • de semoule de blé dur
    600 g
  • de pommes de terre cuites, en dés
    100 g
  • d'eau tiède
    320 g
  • de sel
    2 c. à café
  • de levure fraîche
    15 g
    ½ sachet de levure sèche
Garniture
  • d'huile d'olive extra vierge et un peu pour assaisonner
    10 g
  • de poivron jaune en dés (1-2 cm)
    100 g
  • de poivron rouge en dés (1-2 cm)
    100 g
  • de courgettes en dés (1-2 cm)
    100 g
  • d'aubergines en dés (1-2 cm)
    100 g
  • de champignons de Paris frais, en tranches
    250 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de basilic frais feuilles lavées et essorées
    2 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 452 kcal / 1891 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...