Salade de fromage

Salade de fromage

4.6 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 1 bouquet de persil frais effeuillé
  • 80 g d'oignon rouge coupé en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 110 g d'huile de tournesol
  • 60 g de vinaigre de vin blanc
  • 2 c. à café de moutarde
  • 1 - 2 c. à soupe de miel selon les goûts
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre fraîchement moulu
  • 200 g de concombres coupés en deux dans le sens de la longueur, en tranches (0,5 cm).
  • 200 g de salade mêlée (p. ex. laitue iceberg, endive, romaine, chicorée, radicchio), lavée et séchée
  • 400 g de fromage de montagne en lamelles (0,5 x 3 cm)
  • 150 g de tomates-cerises coupées en deux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 731 mg
Białko 31 g
Kalorie 2846 kJ / 680 kcal
Tłuszcz 58 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 21 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...