Salade de fromage

Salade de fromage

4.9 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais effeuillé
    1 bouquet
  • gousses d'ail
    2
  • d'oignon rouge coupé en deux
    80 g
  • d'huile de tournesol
    110 g
  • de vinaigre de vin blanc
    60 g
  • de moutarde
    2 c. à café
  • de miel selon les goûts
    1 - 2 c. à soupe
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre fraîchement moulu
    ½ c. à café
  • de salade mêlée (p. ex. laitue iceberg, endive, romaine, chicorée, radicchio), lavée et séchée
    200 g
  • de concombres coupés en deux dans le sens de la longueur, en tranches (0,5 cm).
    200 g
  • de tomates-cerises coupées en deux
    150 g
  • de fromage de montagne en lamelles (0,5 x 3 cm)
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 680 kcal / 2846 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 58 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 21 g
Sód 731 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...