Epinards à la crème

Epinards à la crème

4.5 444 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 portions

Składniki

  • 30 g de beurre
  • 1000 g d'épinards frais
  • 80 g de crème liquide entière
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14.5 g
Kalorie 1384 kJ / 331.5 kcal
Tłuszcz 28 g
Błonnik 13 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...