Rillettes de thon, échalotes et ciboulette

Rillettes de thon, échalotes et ciboulette

4.8 1.1K oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 bocal

Składniki

  • échalotes coupées en morceaux
    2
  • botte de ciboulette fraîche ciselée en tronçons de 3 cm
    1
  • le zeste d'un citron jaune non traité (une bande seulement)
  • de miettes de thon au naturel égouttées
    280 g
  • de moutarde de Dijon
    1 c. à café
  • de fromage frais à tartiner
    150 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de câpres au vinaigre
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 175 kcal / 732 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...