Rillettes de thon, échalotes et ciboulette

Rillettes de thon, échalotes et ciboulette

4.8 1.1K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

  • 2 échalotes coupées en morceaux
  • 1 botte de ciboulette fraîche ciselée en tronçons de 3 cm
  • le zeste d'un citron jaune non traité (une bande seulement)
  • 280 g de miettes de thon au naturel égouttées
  • 1 c. à café de moutarde de Dijon
  • 150 g de fromage frais à tartiner
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 c. à soupe de câpres au vinaigre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 348.3 mg
Białko 14.2 g
Kalorie 543.9 kJ / 130 kcal
Tłuszcz 6.5 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...